Τοποθεσία

en gr de
+ -

Κράτηση online

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τοποθεσία
\/

Τοποθεσία

Selanik havaalanından:

Selanik havaalanından Halkidiki Nea Moudania yönüne giden çevre yolunu kullanın.

N. Moudania'dan Sithonia'ya doğru ilerleyin.

Στα περίπου 30 χλμ φτάνετε στη Μεταμόρφωση. Στρίψτε δεξιά πρός τον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Οταν φτάσετε στο πάρκο τότε στρίψτε δεξιά για τον παραλιακό δρόμο.

Στα 800 μ. κατά μήκος της παραλιακής θα συναντήσετε μία πινακίδα "ξενοδοχείο Amari".

Εκεί στρίψτε δεξιά και μετά από μερικά μέτρα θα δείτε το ξενοδοχείο.

Ολη η διαδρομή απο αεροδρόμιο διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Μερικές συμβουλές:

Η οδήγηση στην Ελλάδα είναι εύκολη και οι σταθμοί για βενζίνη είναι πολυάριθμοι. Επικρατεί η κυκλοφορία από τα δεξιά και εφαρμόζονται τα διεθνή κοινά οδικά σήματα. Το μέγιστο όριο ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές είναι 50 km/h, στις εθνικές οδούς 90 km/h, στις περιφερειακές οδούς 110 km/h και 120 km/h. Στις εθνικές οδούς οι μονές άσπρες λωρίδες χρησιμοποιούνται ως πάροδοι.

Διεύθυνση ξενοδοχείου:

Δεβεράκης Ιωάννης Μεταμόρφωση Χαλκιδική - Τ.Κ.63088
Τηλέφωνο 23750-61400 Κινητό 6974 930841

Σας ευχόμαστε, καλό ταξίδι!

Τοποθεσία

Περίπου 90 χλμ νότια της Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, όπου η Ελλάδα ξεδιπλώνει "τα δάχτυλά της" μέσα στη θάλασσα, βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους και ομορφότερους τουριστικούς παράδεισους της χώρας, η Χαλκιδική. Το σύνολο των τριών ακρωτηρίων με τους όμορφους κόλπους και τα γραφικά παράκτια μέρη, προβάλλει μακριά μέσα στη θάλασσα και θυμίζει οδοντωτή τρίαινα.

Αυτή η βορεινή περιοχή της Ελλάδας, αποτελεί λόγω του ποικιλόμορφου τοπίου της μία από τις δημοφιλέστερες περιοχές διακοπών: 500 χλμ από θαυμάσιες παραλίες, διαμορφώνουν την παράκτια γραμμή, η υπόλοιπη περιοχή διαμορφώνεται με δασώδεις λόφους και βουνά, τα οποία φθάνουν σχεδόν το ύψος των 3000 μ, με οπωροφώρα δέντρα και θεαματικά τοπία, με δάση, με καλλιέργειες σιταριού και βαμβακιού και με φυτείες από ελαιόδεντρα. Εναλλαγή στο τοπίο και εναλλαγή για τον παραθεριστή.

Όπου κι αν κοιτάξει κανείς, θα δει τη θάλασσα - το τιρκουάζ στις παραλίες και το σκούρο μπλε στο βάθος -, χωρίζουν τα τρία στενά "δάχτυλα", Κασσάνδρα, Σιθωνία και Άθως.

Κασσάνδρα: Η Κασσάνδρα θεωρείται ότι είναι το πιο τουριστικό μέρος της Χαλκιδικής. Αυτή η χερσόνησος αποτελείται από πολυάριθμες γραφικές τοποθεσίες όπως, μικρά χωριά με ψαράδες και αγρότες, ελκυστικούς, απομακρυσμένους και προστατευμένους από τη φύση κόλπους με αμμουδιά.

Σιθωνία: Η μεσαία από τις τρεις χερσονήσους είναι πιο λοφώδης από την Κασσάνδρα, με περισσότερα δάση και τουριστικά πιο ήρεμη. Κατά συνέπεια ιδανικό μέρος για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και αναζωογόνηση. Η Σιθωνία μπορεί να γοητεύσει κάποιον λόγω του θαυμάσιου τοπίου της, με τους κοκκινωπούς βράχους, τα κωνοφόρα δέντρα και τη θάλασσα με το υπέροχο τιρκουάζ χρώμα της. Τα περισσότερα χωριουδάκια της αποτελούνται από ένα μικρό αριθμό σπιτιών, από μοναδικά παρεκκλήσια και φυσικά, από παραδοσιακές ταβέρνες. Μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές είναι ο Νέος Μαρμαράς στη δυτική ακτή. Εκεί μπορείτε να βρείτε ποικίλα εμπορικά καταστήματα, μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, κλαμπ και τράπεζες με αυτόματα ATM. Μεταξύ των κονωφόρων δέντρων υπάρχουν μικρές παραλίες και κόλποι για να ανακαλυφθούν ξανά και ξανά, οι οποίοι αποτελούνται είτε από λεπτή άμμο είτε από μικρά πετραδάκια.

Άθως: Στο μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής πλευράς της χερσονήσου υπάρχει το βουνό Άθως με 2.000 μέτρα ύψος, το Ιερό βουνό. Η δασώδης και αραιοκατοικημένη χερσόνησος Άθως αποτελούσε πάντα μεγάλη έλξη για τους επισκέπτες. Εδώ στο βουνό Άθως βρίσκεται πιθανώς η μοναδική ευρωπαϊκή Δημοκρατία Μοναστηριών. Άνω των 1.000 ετών, η κοινότητα των μοναστηριών μέχρι και σήμερα, δεν επιτρέπει την είσοδο στις γυναίκες. Οι περίπου 2.000 μοναχοί, σε αυτόν τον ερημιτισμό ψάχνουν για στοχαστική γαλήνη, - και ίσως για να πλησιάσουν λίγο περισσότεροι στους ουρανούς.

Και από διατροφικής και γευστικής πλευράς η Χαλκιδική έχει να προσφέρει επίσης πολλά: τα τοπικά πιάτα λαχανικών, όπως οι μελιτζάνες ή τα κολοκυθάκια, μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο, συνοδεύουν συνήθως αρνίσιες μπριζόλες και κατσικίσιο τυρί. Για τον καλύτερο συνδυασμό, πρέπει να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα ελληνικά κόκκινα κρασιά, ένα Chateau Carras από τη Σιθωνία. Το μέλι της Χαλκιδικής θεωρείται ένα από τα καλύτερα του είδους του και οι ειδικοί το έχουν σε υψηλή εκτίμηση. Μία απόλαυση, που μπορείτε να επαναλαμβάνετε καθημερινά.

Σας περιμένουμε - Καλό ταξίδι!!

Σε κάθε περίπτωση, μένοντας στο ξενοδοχείο Amari, έχετε την καλύτερη αφετηρία για όλα τα ταξίδια και φυσικά ήρεμες και αναζωογονητικές διακοπές μπροστά στην παραλία.

All rights reserved www.hotelamari.gr 2016 | Created by FOCUSGREECE